Proizvodni program

Naši projekti

Izrađujemo sve vrste nameštaja vrhunskog kvaliteta i dizajna u skladu sa Vašim potrebama i željama. Opremićemo Vaš dom na osnovu 3D modela koji omogućavaju uvid u krajni rezultat. Naš nameštaj se proizvodi od najkvalitetnijih materijala, među kojima su puno drvo, univer, sirova i furnirana iverica, panel, medijapan farban poliuretanskim bojama u širokoj lepezi boja i nijasni. Naši dobavljači su Falco, Darex, Schachemayer.

Uklapamo se u sve veličine i stilove Vašeg životnog prostora. Vaše je da zamislite, a naše je da uz stručne savete i dugogodišnje iskustvo realizujemo Vaše ideje.

Projekti

Kuhinje

Baumid d.o.o. proizvodi kuhinje specijalno za Vaš prostor, dizajnirane po Vašoj zelji. Funkcionalnost, dobra organizovanost i estetska linija su prepoznatljive odlike naših kuhinja.
Na savremenim mašinama proizvodimo elemente od visokokvalitetnih materijala. Bilo da želite kuhinju od masiva ili medijapana, u matu ili visokom sjaju sa širokom lepezom boja i nijansi, naši dizajneri će da Vam naprave 3D projekciju željenih elemenata. Nudimo velik izbor radnih ploča koji se prilagođavaju Vašem prostoru i mogućnostima. Sarađuemo sa renomiranim proizvođačima okova i mehanizama, koji garantuju izdržljivost i dugotrajnost proizvedenih kuhinja.

Komadni nameštaj

Velik izbor komoda, polica, stolova, cipelara i mnogo toga drugog.
Poseban značaj komadnih delova nameštaja po meri je uklapanje u prostor. Bilo da se radi o predsobljima, kupatilima, hodnicima, sobama ili kuhinjama, funkcionalan element je neophodan. Dobro organizovan, ukopljen u enterijer, kvalitetan sa odgovorajućim karakteristikama i kvalitetom. Izradjuemo sve vrste komadnog namestaja u punom drvetu, univeru ili medijapanu po Vašim željama i merama i mogućnostima po pristupačnim cenama.

Kupatila

Bez obzira na veličinu Vaših kupatila izađujemo kvalitetan i otporan kupatilski nameštaj. Estetski izražajni, funkcionalno uklopljeni i praktično raspoređeni elementi biće napravljeni baš po Vašoj želji i meri.

Plakari

Proizvodimo ormare različitih stilova, dimenzija, boja i dezena od vrhunskih materijala. Koristimo materijale kao što su oplemenjena iverica, furnirani medijapan, medijapan farban poliuretanom u željenoj boji i sjaju. Pružamo 3D projekciju ormara sa šarkama i kliznih ormara. U zavisnosti od Vaših potreba i želja, kreiramo, proizvodimo i ugradjujemo ormare različitih struktura i brojem krila.

Ormare sa šarkama proizvodimo u mnogim oblicima kako bi se prilagodili različitim prostorijama, bilo da se radi o potkrovljima, raznim pregradama, plafonima i gredana u Vašem domu. Jednostavnost je njihova najveća prednost. Prostor se može ispuniti raznim pregradama kao što su višekrilni delovi, poličari, fioke i slično.
Klizni ormari su pogodni za efikasno iskorišćenje jednostavnih prostora. Ovi ormari se otvaraju i zatvaraju unutar svojih dimenzija. Sofisticirani, praktično nečujni klizni mehanizmi sa višegodišnjom garancijom zanemaruju sitne neravnine podloge na kojoj se postavljaju. Ugrađeni u zidove ili posebno napravljeni klizni ormari, vrata ovih ormara mogu da budu iz jednog ili vise segmenata.

Građevinska stolarija

Izrađujemo sobna i ulazna vrata, balkonska vrata, prozore, ograde za kapije i terase i svu ostalu građevinsku stolariju. Koristimo kvalitetno drvo raznih vrsta, dezena i nijansi. Preciznost spojeva i vrhunska zaštita stolarije od spoljašnjih vremenskih uslova, garantuje vam čvrstoću i dugovečnost stolarije.

Spavaće sobe

Spavaća soba je mesto gde počinjemo i završavamo dan. Udobnost, lepota i komfor su polazne tačke u kreiranju naših spavaćih soba. U skladu sa Vašim prostorom i idejom, naši dizajneri kreiraju 3D modele najudobnijeg kutka Vašeg doma.

Vrhunski kvalitet, udobnost, moderan dizajn odgovara na sve Vaše zahteve. Bilo da volite moderan, klasičan ili retro dizajn mi smo tu da realizujemo Vase ideje. Spavaće sobe se prave od punog drveta, oplemenjene iverice, furniranog medijapana, medijapana farbanog poliuretanom u željenoj boji i sjaju, medijapan folijama u kombinaciji sa farbanim staklom, staklom sa folijom i ostalim materijalima.

Enterijer poslovnih prostora

Kompletno uređenje poslovnih objekata uz izradu 3D projekata i realizaciju istih. Kompletno uređujemo i nameštamo poslovne prostorije kao sto su lokali, kancelarije, apoteke, butici, kafići, restorani, banke, saloni i drugo. Radimo sa svim vrstama materijala i renomiranim dobavljačima okova.
Zato što je poslovni prostor jednako bitan kao i životni, mi smo tu da ga, zajedno sa Vama, osmislimo i realizujemo. Stvaramo estetski udobne, nenametljivo unikatne, funkcionalne i jednostavne prostore Vašeg poslovanja.

Eksterijeri

Firma Baumid se bavi proizvodnjom stambenih prostora pa samim tim i drvenih konstrukcija kao što su vikendice, barake i drugo.

Ako imate neki posao sa drvetom za nas…

Jednostavno nazovite ovaj broj ili nam napišite poruku.

064/48-99-271    office@baumid.com