Ormani i plakari

Ormani i plakari

Proizvodimo ormare različitih stilova, dimenzija, boja i dezena od vrhunskih materijala. Koristimo materijale kao što su oplemenjena iverica, furnirani medijapan, medijapan farban poliuretanom u željenoj boji i sjaju. Pružamo 3D projekciju ormara sa šarkama i kliznih ormara. U zavisnosti od Vaših potreba i želja, kreiramo, proizvodimo i ugradjujemo ormare različitih struktura i brojem krila.

Ormare sa šarkama proizvodimo u mnogim oblicima kako bi se prilagodili različitim prostorijama, bilo da se radi o potkrovljima, raznim pregradama, plafonima i gredana u Vašem domu. Jednostavnost je njihova najveća prednost. Prostor se može ispuniti raznim pregradama kao što su višekrilni delovi, poličari, fioke i slično.
Klizni ormari su pogodni za efikasno iskorišćenje jednostavnih prostora. Ovi ormari se otvaraju i zatvaraju unutar svojih dimenzija. Sofisticirani, praktično nečujni klizni mehanizmi sa višegodišnjom garancijom zanemaruju sitne neravnine podloge na kojoj se postavljaju. Ugrađeni u zidove ili posebno napravljeni klizni ormari, vrata ovih ormara mogu da budu iz jednog ili vise segmenata.

Projekti

Ako imate neki posao sa drvetom za nas…

Jednostavno nazovite ovaj broj ili nam napišite poruku.

064/48-99-271    office@baumid.com