O nama

KO SMO MI

Baumid d.o.o.

sa svojim sedištem u Apatinu, je nastala posle više decenija u oblasti opremanja stanova građevinskom stolarijom i nameštajem po meri.
Proizvodimo sve vrste visokokvalitetnog nameštaja od različitih materijala renomiranih dobavljača. Vaše želje i zahteve pretvaramo i 3D modele i oslikavamo ih u stvarnosti. Uklapamo se u sve veličine i stilove Vašeg životnog prostora. Vaše je da zamislite, a naše je da uz stručne savete i dugogodišnje iskustvo realizujemo Vaše ideje.

Poslovanjem na različitim lokacijama, različitim vrstama i veličinama stambenih objekata te uvidom u potrebe građana vezane za kvalitet i način izgradnje, organizacijom prostorija i stambenih zgrada, rešili smo da udruženim snagama stvaramo građevine koje odlikuje svetski kvalitet, dobra prostorna organizovanost i visog nivo udobnosti življenja.

Profili zaposlenih podrazumevaju raznovrsna iskustva, stručnosti i obrazovanja kojim preduzece Baumid može da zadovolji svakom zahtevu korisnika.
Naša Vizija je stvaranje stambenog prostora sa visokim stepenom komfora, bezbednosti, praktičnosti i savremenosti. Misija podrazumeva korišćenje najkvalitetnijih materijala, izgradnju po svetskim standardima, saradnja sa renomiranim proizvođačima te uvažavanje individualnih zahteva klijenata.

ISTORIJAT

Nakon višegodinjeg rada, učenja, sarađivanja sa različitim dobavljačima kao i raznim tipovima ljudi, doneta je odluka da se krene u samostalno poslovanje. Početkom 1990. godine osnovana je zanatska radnja “Manjača” sa sedištem u Apatinu, koja se bavila proizvodnjom drvene stolarije i nameštaja po meri. Godine iskustva, praćenja trendova i ispunjavanja želja kupca doprinele su stvaranju dobrog imidža i ugleda. Poslovali smo širom Vojvodine i Srbije.

2005. godine zanatska radnja “Manjača” se spaja sa preduzecem“Siba-S”doo iz Sombora. Time je zaokružena ponuda na tržištu na proizvodnju gađevinske stolarije, nameštaja po meri i PVC stolarije. Uspešnim poslovanjem postali smo lideri na tržištu i uspešno poslovali više godina. Sarađivali smo sa renomiranim dobavljačima kao što su Falco, Eger, Darex i mnogi drugi. Sa poštovanjem smo se odnosili prema svakom klijentom i uvažavali njegove želje, potrebe i mogućnosti. Poslovali smo sa građanstvom i preduzećima koja su se visoko kotirala u poslovnom svetu srbije kao i van njenih granica.

2012. godine smo rešili da proširimo našu delatnost i osnovali preduzeće Baumid d.o.o., sa svojim sedištem u Apatinu. Ovo preduzeće je nastalo spajanjem našeg iskustva i znanja u oblasti opremanja stanova građevinskom stolarijom i nameštajem po meri . Radom na različitim lokacijama, različitim vrstama i veličinama stambenih objekata te uvidom u potrebe građana vezane za kvalitet i način izgradnje, te organizaciju prostorija i stambenih zgrada, rešili smo da udruženim snagama stvaramo građevine koje odlikuje svetski kvalitet, dobra prostorna organizovanost te visok nivo udobnosti življenja.
Profili naših zaposlenih podrazumevaju raznovrsna iskustva, stručnosti i obrazovanja.

Naša Vizija je stvaranje stambenog prostora sa visokim stepenom komfora, bezbednosti, praktičnosti i savremenosti. Misija podrazumeva korišćenje najkvalitetnijih materijala, izgradnju po svetskim standardima, saradnja sa renomiranim proizvođačima te uvažavanje individualnih zahteva klijenata.

DOSTUPNOST

Svakog radnog dana do 17h možete nam se obratiti preko telefona.

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

Našim potecijalnim naručiocima prikazujemo sve troškove, od proizvodnje do isporuke i montaže.

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo daje vam još jedan razlog za saradnju sa nama.

PROFESIOLIZAM

Od razgovora sa naručiocem posla pa do završetka projekta u svakom momentu imamo uvid kako se odvija proizvodnja, i isporuka naručenog na adresu kupca.

Ako imate neki posao sa drvetom za nas…

Jednostavno nazovite ovaj broj ili nam napišite poruku.

064/48-99-271    office@baumid.com